2021-02-05 14:37:16• hírek • közlemény

Egészségügyi és kisegítő személyzetet alkalmaznak a szatmári oltóközpontokba

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal egészségügyi (orvosok és egészségügyi aszisztensek) és kisegítő (regisztrációhoz szükséges számítógépes alapismeretek) személyzetet alkalmaz az oltási központokba - tájékoztatta híroldalunkat a hivatal.

Szatmárnémetiben öt oltóközpont kerül kialakításra, melyek folytonosan fognak üzemelni, így minden segítő kézre szükség van. Azok, akik jelentkeznének a felhívásra, az ide kattintva elérhető formanyomtatvány kitöltésével megtehetik ezt.


Terepszemle az oltási központokban

Altfatter Tamás alprefektus és dr. Mihar Macrina, a közegészségügyi igazgatóság vezetője pénteken terepszemlét tartottak annál a két oltóközpontnál, melyek hamarosan, a rendelkezésre álló oltóanyag mennyiségének növekedésével megnyitják kapuikat az oltakozók előtt. Az egyik központ az Avram Iancu Általános Iskola sporttermében kerül kialakításra, a másik pedig a Nicolae Steinhardt Ortodox Teológiai Líceumban, ugyancsak a sportteremben, így a Szamos mindkét partján lesz egy-egy újabb oltóközpont. A prefektúra tájékoztatása az egységek megfelelnek a hatóságok elvárásainak, és az iskolai tevékenységet semmilyen formában nem fogják zavarni.





Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: